Biopocket

A Biopocket a svéd Hygiene of Sweden első számú terméke. Csúcskategóriás termékeket gyártunk, amelyekkel elsődleges célunk egy higiénikusabb világ megteremtése. Mindehhez természetesen több éves kutatómunkára volt szükség, azonban az eredmény magáért beszél: egy olyan, kompakt fertőtlenítő terméket hoztunk létre, amely nem irritálja a bőrt, és azonnal elbánik a kórokozókkal.

Svédországban készül

Svédországban hagyomány az innováció. Saját laborunk a bio-tech iparág legjobb szakembereivel dolgozik – így tudjuk biztosítani, hogy nem csak egy rendkívül hatékony, hanem egyúttal környezetbarát is a termékünk.

Klinikailag tesztelt

Egy új termék fejlesztése magában foglalja a piackutatást, számos konzultációt az orvosi tanácsadó testületünkkel, megfelelő összetevők azonosítását, létező termékek kipróbálását ugyanabban a szegmensben, laboratóriumi teszteket, különböző variációkat és koncentrációkat, hozzávalókat a formulához.
Termékeink hatékonyságának igazolásához a tanulmányokat független laboratóriumok végzik, és klinikai tesztekkel rendelkeznek.
A termékfejlesztés folyamatában a kutatás és innováció találkozik a tudománnyal, és a szigorú minőség ellenőrzésünk által egy kiváló terméket adhatunk a kezedbe.

“…úgy lett megtervezve, hogy könnyedén elférjen bárhol, hogy bármikor kéznél lehessen”

A kényelmet szem előtt tartva, termékünk úgy lett megtervezve, hogy könnyedén elférjen a zsebedben, hogy bármikor elérhető legyen amikor szükség van rá. Egy bankkártya méretű zseb spray 225 fújással a legjobb útitárssá válik, bármilyen élethelyzetben:  legyen szó akár egy kisebb kirándulásról, nyaralásról, üzleti útról, vagy egy piknikről a családdal.

Cellements Europe OU (Europe)

Vállalati elérhetőség

Európa

Svédország
Hygiene of Sweden AB
Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma, SWEDEN

Központi K+F labor, Svédország
Hygiene of Sweden AB (Lab)
Bangårdsgatan 17, 261 35 Landskrona, Sweden

Észtország
Cellements Europe OU

KATUSEPAPI 4, 11412 TALLINN, ESTONIA

USA

USA
Hygiene of Sweden USA LLC
2681 Orchard Lake Rd., Suite E, Sylvan Lake, MI 48320, USA

Vásárlóknak

Próbáld ki milyen érzés, amikor veled van egy bármikor hozzáférhető kézfertőtlenítő. Nincsen ragacsos, folyós formula: egy fújás, és védve is vagy a baktériumoktól.

VÁSÁRLÁS →

Partnereknek

Érdekesnek találod a termékünket, és szeretnél partnerünk lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma.

KAPCSOLATFELVÉTEL →