Biopocket prémium kéz- és felületfertőtlenítő

A Biopocket egy felső kategóriás kézfertőtlenítő spray, amely nem csak rendkívül hatékony, de kivételesen praktikus is, köszönhetően kis méretének.
Kíméli a bőrt, mivel teljesen alkoholmentes, ugyanakkor különösen hatásos a kórokozókkal szemben1. Ráadásul akár több órán át tartó aktív védelmet biztosít, különleges biopolimer rendszerének köszönhetően. Termékünk alkalmazható elektronikai eszközökön is, így tökéletesen alkalmas például mobiltelefonok, tabletek fertőtlenítésére.
Kiváló társ, bármerre is jársz.
1
Független európai laborok vizsgálatai alapján, amelyek az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA) előírásainak megfelelve végzik a teszteket. Az elvégzett vírus és baktérium teszteket az oldal közepén listázzuk.

Ez nem egy szokványos kézfertőtlenítő

Felejtsd el a ragacsos, zselés, alkoholos fertőtlenítőket, amelyek ráadásul a bőrt is irritálhatják. Spray formulájának és aktív összetevőinek köszönhetően nem csak a baktériumokat és a vírusokat pusztítja el, hanem hidratálja is a bőrt. Termékünk biztonságos gyermekek számára is, nem tartalmaz triklozán-t.

Bankkártya méretének köszönhetően bárhol kényelmesen elfér, társad lesz minden helyzetben. A termék kis mérete azonban ne tévesszen meg: 225 adagot tartalmaz, más szóval hosszú ideig kitart, napi többszöri használat esetén is.

 

Alkoholmentes, mégis rendkívül hatékony

Gyakran felmerülő kérdés, hogy van-e olyan jó a termékünk, mint egy alkoholos fertőtlenítő? A válasz egyszerű: sokkal jobb.
Az alkoholos fertőtlenítők egyik legnagyobb problémája, hogy oldószer hatásúak, így eltávolítják a bőrfelületen található jótékony baktériumokat is, és a bőrünkre sincs kedvező hatással.

Készítményünk nem szárítja ki a bőrt, és hidratáló hatású. Aloe verát, és B5 vitamint is tartalmaz, gyengéden bánik a bőrfelülettel. Hidratál és véd.

Egy másik jelentős probléma az alkohol alapú termékekkel, hogy bizonyos baktériumtörzsek rezisztenssé válnak velük szemben, sőt burkos vírusok, mint például a Noro-vírus, nagyon erős ellenálló képességgel rendelkeznek ellenük.

A Biopocket spray fizikai és kémiai hatásmódja megakadályozza a baktériumokat és vírusokat, hogy rezisztenssé váljanak.

Azonban van még egy súlyos érv az alkohol ellen: hatása csupán addig tart amíg el nem párolog, azaz néhány másodpercig.

Termékünk hosszan tartó aktív védelmet biztosít, és a hatóanyag a bőr felületén marad (működése a Gyakori kérdések oldalon). Ezáltal nem csak kiemelkedően biztonságos, de rendkívül hatékony is.

Nagyszerű ár-érték arány

Minden bizonnyal vannak páran, akik első ránézésre sokallhatják termékünk árát, azonban érdemes néhány percet rászánni arra, hogy utánajárjunk, miért is számít kiemelkedően jónak. Az alábbiakban ismertetünk néhány szempontot.

Könnyen kiszámítható, hogy a 225 adagos termékünk (ajánlott adag használatonként 1-2 fújás) jóval kedvezőbb például a benzinkutakon, vagy a drogériákban kapható kézfertőtlenítőknél, ahol bár nagyobb kiszerelések kaphatóak, azonban jóval nagyobb az előírt adagolási mennyiség használatonként. Ezt az alábbi táblázattal szemléltetjük:


Bradolife
50ml

Biopocket

HiGeen
110ml

Cleanme Life
60ml
Hatóanyag Alkoholos Alkoholmentes Alkoholos Alkoholos
Gyártó által előírt adag
használatonként
5ml 1-2 fújás 3-5ml 5ml
Termék ára 559 Ft (dm) 2490 Ft (biopocket.hu) 1199 Ft (Rossmann) 899 Ft (dm)
Ár / használat 55.9 Ft 11-22Ft 32.7 – 54.5Ft 74.9Ft
Ár / 100 használat 5590 Ft 1100 – 2200Ft 3270 – 5450Ft 7490 Ft

További jelentős szempontok, és a teljes táblázat a  Gyakori kérdések oldalon található.

Prémium kézfertőtlenítő, egyenesen Svédországból 🇸🇪

Összetevők B5 vitamin, aloe vera, biopolimerek. Aktív összetevő: DDAC

Nem tartalmaz triklozán-t.

Alkoholtartalom 0% (miért hatásos mégis? lásd: gyakori kérdések oldal)
Kiszerelés 225 adag, bankkártya méretű kiszerelésben
Méret Kompakt méret, hosszúsága és szélessége megegyezik egy bankkártyáéval, vastagsága 1 cm
Biztonság Biztonságos gyermekeknek, elektronikai eszközökön is alkalmazható
Hitelesített tesztek EN1500:2013, EN1499:2013, EN13 697, EN14476 Noroѵi𝗋ᴜꮪ, EN1276:2010, UNE- EN-14476:2014+A2:2019 (Kοronα ѵi𝗋ᴜꮪ) , dermatológiai teszt
BIOPOCKET

A természettel összhangban készült