Gyakori Kérdések

Az alábbiakban válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre. Amennyiben nem sikerült választ adnunk a kérdésedre, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Biopocket Antibacterial (Screen & Hand Spray)

Mitől különleges a Biopocket Antibacterial (Screen & Hand Spray) ?

A Biopocket Antibacterial (Screen & Hand Spray) kíméletes a bőrrel, alkoholmentes formulájának köszönhetően. Aktív összetevője azonban elbánik vírusokkal, baktériumokkal. Tartalmaz továbbá B5 vitamint és aloe-verát is.
Akár több órás aktív védelmet biztosít, szemben az alkoholos kézfertőtlenítőkkel, amik ugyan fertőtlenítenek, de kiszárítják, vagy roncsolhatják a bőrt, és használat után nem nyújtanak további védelmet.
Termékünk vegán, állatkísérlet-mentes, és használható elektronikai eszközökön is.
Mindez egy bankkártya méretű kiszerelésben.

Miért mondják kiemelkedően jó ár-érték arányúnak, ha olcsóbb fertőtlenítő termékek is vannak a piacon?

Számos tényezőt figyelembe véve bátran kijelenthetjük, hogy a Biopocket termékei kiemelkedő ár-érték arányúak.
1) Ár-Mennyiség: könnyen kiszámítható, hogy a 225 adagos termékünk (ajánlott adag használatonként 1-2 fújás) jóval kedvezőbb például a benzinkutakon, vagy a drogériákban kapható kézfertőtlenítőknél, ahol bár nagyobb kiszerelések kaphatóak, azonban jóval nagyobb az előírt adagolási mennyiség használatonként.

Vegyünk például egy drogériákban kapható 559ft-nál induló 50ml-es alkoholos kézfertőtlenítőt: az előírt adagolás 5 ml, vagyis 55.9ft/használat. A mi termékünk esetében az ajánlott adagolás 1-2 fújás, vagyis 11-22ft/használat (a 2490Ft-os eredeti árral számolva). Tehát a drogériákban található termékek árát tartva minimum 6600Ft-ért kéne árulnunk a terméket, azonban szeretnénk, ha mindenki számára elérhető maradna. Több vásárlása esetén ráadásul kedvezményt is biztosítunk online vásárlóinknak.

 


Bradolife 50ml

Biopocket

HiGeen 110ml

Cleanme Life 60ml
Hatóanyag Alkoholos Alkoholmentes Alkoholos Alkoholos
Bőrbarát? Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Gyengéden bánik a bőrrel,
hidratáló hatása van
Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Használható elektronikai
eszközökön (mobil, stb)?
Nem ajánlott Használható elektronikai
eszközökön is
Nem ajánlott Nem ajánlott
Termék formula gél spray gél folyadék/spray
Hatása meddig tart? Csak a használat
pillanatáig hatásos
Több órás aktív védelem Csak a használat
pillanatáig hatásos
Csak a használat
pillanatáig hatásos
Gyártó által előírt adag
használatonként
5ml 1-2 fújás 3-5ml 5ml
Termék ára 559 Ft (dm) 2490 Ft (biopocket.hu) 1199 Ft (Rossmann) 899 Ft (dm)
Ár / használat 55.9 Ft 11-22Ft 32.7-54.5Ft 74.9Ft
Ár / 100 használat 5590 Ft 1100 – 2200Ft 3270 – 5450Ft 7490 Ft

 

2) Minőség: termékünk az iparágban csúcsminőségnek örvend, köszönhetően az innovatív svéd kutatás-és fejlesztéseknek.
3) Alkoholmentesség: termékünk egyik óriási előnye, hogy alkoholmentes, így nem irritálja, és nem szárítja ki a bőrt, sőt hidratáló hatással rendelkezik. Ugyanakkor hatékonyan elbánik a vírusokkal és baktériumokkal.
4) Hosszan tartó hatás: különleges biopolimer rendszerének köszönhetően akár több órás aktív védelmet biztosít. (Ez a hosszan tartó hatás nem mondható el az alkohol alapú termékekről.)

Mindez egy bankkártya méretű kiszerelésben.

Hogyan lehet hatásos vírusok ellen, ha nem tartamaz alkoholt?

Termékünk speciális összetétele lehetővé teszi, hogy alkohol nélkül elpusztítsa a vírusokat. Ezt számos független laborteszt alátámasztja, többek között sikeresen teljesített a koronavírus elleni teszten is. Ezek a vizsgálatok akkreditált európai laborokban történnek, az ECHA szigorú előírásait figyelembe véve.

Hatásos-e a termék a koronavírus (COVID-19) ellen?

Igen. Termékünkön sikeresen el lett végezve a koronavírus elleni vizsgálat (EN-14476:2014+A2:2019), és kiemelkedő eredménnyel teljesített: <60mp alatti behatási idővel.

Hogyan lehetséges a használat utáni hosszan tartó aktív védelem?

A Biopocket egyik fontos tulajdonsága, hogy az antibakteriális tulajdonságú aktív hatóanyaghoz kationos töltésű biopolimer kapcsolódik, amely megnövelt molekulamérettel rendelkezik. Egyszerűbben megfogalmazva, ez a polimer rendszer megakadályozza, hogy az összetevők a szervezetbe kerüljenek, ezáltal a bőr felszínén maradnak, lehetővé téve a hosszan tartó aktív védelmet még száradás után is.

Milyen vizsgálatok támasztják alá a termék hatásosságát?

Számos európai akkreditált laborban végezünk el folyamatos vizsgálatokat termékünk hatásosságát illetően. Az alábbi vizsgálatok lettek elvégezve a terméken:

  • EN1500:2013
  • EN1499:2013
  • EN13 697
  • EN14476 NOROVIRUS
  • EN1276:2010
  • UNE- EN-14476:2014+A2:2019 CORONAVIRUS
  • dermatológiai teszt
  • EN1650 (új teszt)
  • EN13624 (új teszt)
  • EN13727 (új teszt)

Hogyan kell használni a terméket?

Fújjunk 1-2-szer a kezünkre, és alaposan dörzsöljük össze. Néhány másodperc alatt megszárad, és ragadós hatással sem kell számolni.
Használható egyéb felületeken is, elektronikai eszközökön is. Például mobiltelefon fertőtlenítéséhez fújjunk 1-2-szer a készülékre, és egy finom ruhadarabbal töröljük le.

Mennyi ideig véd használat után?

A hatás időtartama nagyban függ a célfelülettől, és egyéni tevékenységektől (például hányszor mit fogunk meg, mennyire kopik a bőrünk, … ), éppen ezért nehéz meghatározni egy általános számmal. Például bőrfelületen akár 6+ órán keresztül is aktív maradhat, de egyéb felületeken 24+ óra elteltével is, akár 99.999%-os hatékonysággal.

Használható-e a termék elektronikai eszközökön, mobiltelefonon, billentyűzeten?

Igen, termékünk kiválóan alkalmas elektronikai eszközök fertőtlenítésére is. A termék antistatikus tulajdonsággal rendelkezik, köszönhetően a kationos töltésű biopolimer rendszernek, ezáltal biztonságosan használható elektronikai eszközökön: mobiltelefonon, tableten, billentyűzeten, stb.

Van-e partner program, viszonteladói program?

Jelenleg dolgozunk a publikus partner-és viszonteladói programunkon, amit hamarosan mindenki számára elérhetővé teszünk. Amennyiben még az indulás előtt szeretnél csatlakozni a programhoz, vedd fel velünk a kapcsolatot.