[affiliate_content]Üdvözlünk, !

[/affiliate_content]

[non_affiliate_content]

[/non_affiliate_content]

 

Páratlan lehetőség

Partner Programunk kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megteremtsd anyagi függetlenséged. Jó helyen jársz, ha csak egy kis extra zsebpénzt szeretnél, de akkor is, ha komolyabb szándékaid vannak.
Nincsenek teljesíthetetlen elvárásaink, sem apróbetűs részek: célunk, hogy mindenkinek megadjuk a lehetőséget az extra bevételszerzésre, úgy, hogy közben terémékünkkel elhivatottak maradnak saját maguk, és barátaik egészsége iránt. Ezen az oldalon bővebb információt találsz programunkról és a feltételektől – és  ha úgy érzed készen állsz, alig várjuk, hogy csatlakozz hozzánk.
A program elérhető mindenki számára az EU-ban.

Mi az a Partner Program, és hogyan működik?

A Biopocket Partner Program egy termékajánláson alapulú (más néven affiliate program) pénzkereseti lehetőség. Ajánld csúcsminőségű termékünket barátaidnak, és mi minden vásárlás után jutalékot fizetünk neked. A termékünkről a biopocket.hu weboldalon tájékozódhatsz. Regisztrációt követően egy saját linket kapsz, melyet bárhol megoszthatsz. Ha ezen a linken keresztül érkezik vásárlás, a rendszerünk automatikusan jóváírja a jutalékot a profilodon.
Jelenleg minden új partnerünknek 15% jutalékot fizetünk.

A regisztráció menetéről a következő bekezdésben olvashatsz.

Jelentkezés menete

A jelentkezéshez kattints az oldal tetején található Regisztráció gombra, és töltsd ki a kért adatokat.
Fontos, hogy az itt megadott felhasználónév fog szerepelni az ajánlói hivatkozásodban!
Mindenképp olyan email címet adj meg, amelyet rendszeresen ellenőrzöl!