Aludnál végre egy jót? Próbáld ki a NOON Sleep-et.

Egy tripla rendszerű száj-spray, amely segít a minőségi alvásban

Melatonin, valeriana és golgotavirág, B2 vitaminnal kombinálva: egy kellően erőteljes kombináció,  hogy úgy aludj mint egy kisbaba.

Bemutatkozik a
NOON Sleep

Az alvás elősegíti az agy megfelelő működését. Az alvás hiánya, vagy a rossz minőségű alvás számos negatív következménnyel járhat. A legnyilvánvalóbb melléhatások például a fáradtság, vagy az energikusság hiánya, ingerlékenység, és koncentrációs zavarok, de a döntéshozó képességünk is nagyban megváltozik ilyenkor.

Az alvási problémák gyakran együtt járnak depresszió, vagy szorongás tüneteivel is;  súlyosbíthatják a depressziót és a szorongást, ugyanakkor a depresszió is vezethet alvási gondokhoz.

Hogy segítsünk a jobb, minőségibb alvásban, kifejlesztettünk egy terméket, amely olyan természetes összetevőkkel segít, mint például a melatonin, valeriana és golgotavirág gyökér-kivonat.

EFFECTIVE
01

Mi az a melatonin?

A melatonin a tobozmirigy által termelt hormon, mely a napszakokhoz alkalmazkodó természetes alvási ciklus fenntartásáért felelős.

A melatonin kritikus szerepet játszik az ébrenlét és az alvás ciklusainak szabályozásában. Emellett antioxidánsként is működik.

Működése nagyban függ a cirkadián ritmustól, vagyis attól, hogy mennyi fény jut el a tobozmirigyig. Mikor a fény áthalad a retinán, az agy üzenetet küld a tobozmirigynek, hogy csökkentse a melatonin termelését, így következik be az ébredés. Mikor gyenge a fényhatás, az agy a melatonin termelésére stimulálja a tobozmirigyet; ez felkészíti testünket az alvásra. Ebből következően a tobozmirigy sötétben a legaktívabb. (forrás: HáziPatika)

5

ok egy jó alvásra

1. Depresszió ellen

Az elégtelen alvás összekapcsolható számos egészségügyi problémával, a depressziótól kezdve a szív-és érrendszeri betegségekig. Éppen ezért rendkívül fontos a megfelelő, minőségi alvás.

2. Fejleszti a memóriát és élesíti a figyelmet

Elménk meglepően aktív alvás közben. Mialatt alszunk, megerősítjuk emlékeinket, de “gyakorolni” is képesek vagyunk olyan készségeket, melyeket napközben sajátítottunk el (ezt a folyamatot hívják konszolidációnak).

Összefoglaló

ÖsszetevőkMelatonin, Valerian, Passionflower (golgotavirág)
B2 vitamin, Thiamine Hydrochloride, Pyridoxine hydrochloride
Ajánlott dózis3-5 fújás a szájba, lefekvés előtt fél órával
Kiszerelés225 adag
MéretKompakt méret, bankkártyával megegyező hosszúság és szélesség
BiztonságKlinikailag tesztelt
HasználataRázzuk fel a terméket. Lefekvés előtt negyed órával fújjunk 3-5x a szánkba, amit ne nyeljünk le 30 másodpercig. 30 másodperc után nyeljük le.
Termékünk vegán és állatkísérlet-mentes.

Gyakran küzdök alvási problémákkal, de nem akartam erős altatókat/nyugtatókat szedni. Nem láttam még ilyen terméket, ami nem csak melatonint, vagy csak valeriánát tartalmaz, hanem kombinálva van. Érezhetően segít, sokkal kipihentebb vagyok. Szerintem a Sleep a hozzám hasonló embereknek tökéletes választás lehet.

Máté

Néhány napja kezdtem el használni, de érezhető a különbség, mint előtte. Alapjáraton nem vagyok rossz alvó, mégis jelentős változást tapasztaltam, pozitív irányba.

Enikő

Te is használod termékünket? Mondd el véleményed a termékoldalon!

Mindenki megérdemel egy jó alvást

Tapasztald meg, milyen kipihenten ébredni